Afbeelding

Soprema

bouw

SOPREMA HEEFT OVEREENSTEMMING BEREIKT OVER DE AANKOOP VAN EEN MEERDERHEIDSBELANG IN DE PIR-ISOLATIEACTIVITEITEN VAN SAINT GOBAIN IN HET VERENIGD KONINKRIJK

Soprema Group, wereldleider op het gebied van waterdichtings-, isolatie- en dakbedekkingsoplossingen, heeft een overeenkomst bereikt met Saint-Gobain voor de aankoop van een meerderheidsbelang in een toekomstig zelfstandig bedrijf met de Polyisocyanuraatisolatie (PIR)-productie in het Verenigd Koninkrijk onder het merk Celotex. 

Deze belangrijke ontwikkeling onderstreept Soprema’s toewijding aan innovatie en duurzaamheid, en door de uitbreiding van zijn reeds succesvolle wereldwijde PIR-activiteiten, markeert het een strategische stap die de positie van Soprema in de bouw- en isolatiesector in het VK versterkt.

Wilbert Elissen, Managing director Soprema Nederland, toonde zich enthousiast en verklaarde: “Deze strategische stap sluit aan bij Soprema’s visie op groei en innovatie. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt en kijken ernaar uit om het bedrijf de komende jaren te laten groeien.”