Roseboom-Ede circulair op alle gebieden

gww
Roseboom-Ede is een familiebedrijf met een historie van ruim 70 jaar. In die periode is een bedrijf opgebouwd met een uitstekende reputatie op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, horizontaal en verticaal transport, aanleg van warmtenetwerken, saneringen en sloopwerken.
Energietransitie Het bedrijf levert een totaalpakket van diensten aan voor diverse bouwprojecten: van het (circulair)slopen, scheiden en verwerken van de ontstane materiaalstromen tot het saneren en bouw- en woonrijp opleveren van terreinen. Tevens richt Roseboom-Ede zich tevens vol op de totstandkoming van de energietransitie door de aanleg van duurzame stadsverwarmingssystemen en de werkzaamheden rondom de verzwaring van stroomnetwerken. Het bedrijf is hiervoor volledig gecertificeerd.
Verantwoord Roseboom-Ede streeft naar een minimum gebruik van nieuwe grondstoffen en energie en wil daarbij niet alleen economisch ondernemen, maar zo ook op een verantwoorde wijze bijdragen aan een duurzame werk- en leefomgeving. “We hebben ons al vroegtijdig gerealiseerd dat we onze rol en positie moesten innemen in de totstandkoming van de energietransitie,” vertelt Jan Koole, algemeen directeur van Roseboom-Ede. “Door de aanleg van duurzame warmtesystemen werken we op deze manier ook mee aan de realisatie van een volledige circulaire economie in 2050.”
DNA Sociaal ondernemen zit in het DNA van het familiebedrijf Roseboom-Ede. Was het eerder de vanzelfsprekendheid om niet alleen de zorg voor de werknemer, maar ook voor zijn naaste familie te nemen, vandaag de dag voelt Roseboom-Ede zich ook maatschappelijk verantwoordelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is onder meer het werkbedrijf Werkreturn de Vallei, www.werkreturndevallei.nl, opgericht.
Landelijk Met ruim 140 deskundige en gemotiveerde medewerkers wordt hard gewerkt om de relaties, waaronder overheden, energiebedrijven, projectontwikkelaars en het bedrijfsleven, optimaal van dienst te zijn. Om de markt nog beter te bedienen heeft RoseBoom-Ede ook vestigingen in de Eemsregio (Delfzijl) en in de Randstad nabij Rotterdam (Spijkenisse).