Afbeelding
houtbewerking-hout-kozijnen

Repair Care - Specialist in duurzaam onderhoud

renovatie
Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. In meer dan 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier van duurzame oplossingen voor onderhoud en reparatie.
Daarnaast leiden we meer dan tweeduizend vakmensen op in Nederland, Engeland en Duitsland in het behandelen van houtrot en -schade. Ook in projectbegeleiding zetten we de toon. Dankzij verregaande specialisatie weten we faalkosten daadwerkelijk terug te dringen en zorgen we voor (financiële) grip op projecten.
Kwaliteit van de producten De duurzaamheid van Repair Care zit in de kwaliteit van onze producten. Feit is dat goed materiaal op de lange termijn zijn eigen duurzaamheid bewijst. Met onze reparatieproducten wisten we al tienduizenden tonnen hout te sparen. Want waarom zou je een compleet kozijn vervangen als slechts een klein deel ervan is aangetast? Onderzoek heeft uitgewezen dat gemiddeld 95% van een kozijn met houtrotschade in goede staat is, en dus niet weggegooid hoeft te worden. Behouden in plaats van vervangen is dan ook al jarenlang het motto van Repair Care.
Onze visie: ‘Een wereld waarin we gebruikte materialen in gebouwen op de meest innovatieve manier behouden’. Repair Care neemt haar verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu door producten en diensten te leveren die vervanging van hout voorkomen. Langer gebruiken betekent minder produceren.
Voor meer informatie over onze producten verwijzen wij je graag door naar onze website www.repair-care.nl