|
| |

Het optimale resultaat met de expertise van Bolivia

renovatie

Bolivia Professional biedt al generaties lang vul-, plamuur- en reparatieproducten van de hoogste kwaliteit. Door de unieke samenstelling van het Bolivia assortiment, is er voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing.

Vakbekwaam, tijdsbewust en resultaatgericht: de vakman van nu kent zijn vak als geen ander en is even onmisbaar als altijd. Bij Bolivia begrijpen ze dat. Bolivia voorziet iedere vakman van de beste vul-, plamuur en reparatieproducten. Bolivia is opvallend opvullend voor diepe gaten, scheurtjes en supergladde oppervlakken. Door de unieke samenstelling van de Bolivia productlijn is er voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing.

Bolivia biedt producten voor voorbehandeling, reiniging, plamuren, vullen, repareren en houtrenovatie. Al deze producten zijn met zorg en vakmanschap ontwikkeld door toegewijde experts. Een product in handen hebben waarvan je zeker weet dat het goed is en waar je op kan vertrouwen. 

Dat wil toch iedere vakman? Bolivia wordt veel gebruikt het professionele segment. Werk je met één van de Bolivia producten dan ben je ervan verzekerd dat je kwaliteit uitstraalt naar je klant. En dat je een kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Herstel houtrot met Bolivia Houtrot, hoe ontstaat dat eigenlijk? En hoe kom je er weer vanaf? Hout leeft en door de aanwezigheid van vocht en zuurstof kan hout gaan rotten. Met verf of impregneer wordt hout hier tegen beschermd. Toch kan ook behandeld hout gaan rotten, bijvoorbeeld omdat kit- of verflagen versleten zijn. Gelukkig is houtrot goed te herstellen met Bolivia houtrotstop en 2 componenten houtvuller. En dankzij de krachtige formules van de Bolivia producten blijft dat vele jaren zo.

Wil je meer weten over Bolivia? Kijk dan op www.boliviaprofessional.nl

 
|