Recticel Insulation verhuisd naar nieuw kantoor in Andelst

128

Recticel Insulation Nederland is verhuisd. Dé isolatiepartner voor hoogwaardige PIR isolatie is vanaf 3 januari 2022 gevestigd aan de Wanraaij 4 in Andelst. Met de verhuizing van Kesteren naar Andelst begint het team van Recticel Insulation het jaar met een frisse start op een nieuwe werkplek in het kantoorpand op het bedrijventerrein “ De Schalm”, direct aan de A15.

Feel Good Inside: een werkplek die echt goed voelt
Het team van Recticel Insulation werkt vanaf dit jaar dus vanuit hun nieuwe kantoorpand, ondernemerscentrum De Schalm, in Andelst. Samen met de medewerkers van Recticel Engineered Foams delen ze de acht kantoorruimtes op de eerste verdieping. De keuze voor “De Schalm” heeft te maken met de vele mogelijkheden die het pand te bieden heeft. “Het is een frisse en open ruimte waar we op prettige wijze kunnen samenwerken.”, verklaart Benedikt van Roosmalen, commercieel directeur van Recticel Insulation Nederland. “Vitaliteit van onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda. We hebben aandacht besteed aan ergonomische stoelen, in hoogte verstelbare bureaus en natuurlijk lekkere koffie. Daarnaast is het binnenklimaat minstens zo belangrijk. Daarom zal de aanwezige, goed functionerende airconditioning minder nodig zijn doordat wij nieuwe screens voor de ramen hebben laten monteren. Dus ook bij een bestaand gebouw geven wij betekenis aan onze slogan “Feel Good Inside.”

Waarom verhuizen?
Recticel Insulation en Recticel Engineered Foams waren voorheen gevestigd aan de Spoorstraat in Kesteren en deelden het kantoorpand met Recticel Bedding en de bijbehorende fabriek. Recticel Bedding produceert en ontwikkeld volledig afgewerkte matrassen, lattenbodems en voornamelijk bedden. Nu de Portugese Aquinos Group deze tak heeft overgenomen, was een verhuizing een logische stap.

Over Recticel Insulation
Recticel Insulation is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige PIR isolatieoplossingen biedt. Recticel Insulation biedt een uitgebreid assortiment PIR isolatieplaten om daken, muren, gevels en vloeren zo optimaal mogelijk te isoleren. Met de isolatieoplossingen van Recticel Insulation ben je verzekerd van een optimaal resultaat met producten die zeer goed toe te passen zijn binnen de energievereisten en wet- en regelgeving.