In een ruim opgezet magazijn in IJsselstein treffen we Matthew Kapteijn, sinds 2015 operationeel manager bij MyGuard. Om hem heen staan de, inmiddels bekende, felrode mobiele cameramasten, de zonnepanelen die de MyGuard Hybride van stroom voorzien en tegenwoordig ook: lichtmasten. 

Begin dit jaar besloot Matthew dat het tijd was om het assortiment van MyGuard uit te breiden. ‘We staan al even bekend als specialist in tijdelijke beveiliging, maar we zagen dat de bouw en infra ook behoefte heeft aan andere flexibele oplossingen’, vertelt Matthew.  Bijvoorbeeld tijdens nachtwerk, of de donkere dagen voor kerst. Die laatste periode is niet alleen hoogseizoen voor inbrekers, het betekent ook kortere, donkere dagen waarop je wel veilig aan het werk wilt kunnen. ‘Vaak ontbreekt het op bouwplaatsen of langs de weg aan goede verlichting. Dat maakt veilig en efficiënt werken haast onmogelijk. En dat probleem willen we met onze MyLight lichtmasten oplossen’.

Helder en precies
MyLight lichtmasten zijn flexibel inzetbaar. En dankzij de huurconstructie, gebruik je ze zo lang als nodig. Een week, maand of de hele winter lang. De 150 watt LED-lampen op de mobiele lichtmasten zorgen voor een hoge lichtopbrengst en dankzij het flexibele systeem schijnen de lampen precies waar je het nodig hebt. ‘Het systeem is bovendien modulair’, vertelt Matthew, ‘dat betekent dat je kunt kiezen uit twee of vier lampen en dat we, indien nodig, zelfs een camera aan de lichtmast toe kunnen voegen’. 

Snel veiliger en efficiënter aan het werk dankzij MyLight
Net als bij bouwplaatsbeveiliging kan MyGuard met de lichtmasten snel schakelen. ‘Als het nodig is, kan er zelfs binnen een dag op een lichtmast op jouw locatie staan’,  zegt Matthew. ‘Gewoon even bellen. Vaak kunnen we aan de hand van foto’s of Google Maps al bepalen wat er voor jou nodig is. Na akkoord op de offerte plaatsen we de mast. Zo kun jij veilig en efficiënt doorwerken’.  

‘We staan al even bekend als specialist in tijdelijke beveiliging, maar we zagen dat de bouw en infra ook behoefte heeft aan andere flexibele oplossingen’

Nijverheidsweg 13b
3401 MC IJsselstein
030 7820 120
info@myguard.nu
www.myguard.nu