Bespaar energie, tijd en moeite met Walraven Isolatiebeugels

47

Wist u dat goede isolatie van HVAC-installaties economische voordelen biedt en de efficiëntie van gebouwen verhoogt? Het Walraven-portfolio omvat niet alleen de meest voorkomende isolatietoepassingen voor binnen en buiten, het biedt tevens flexibiliteit en de mogelijkheid van prefabricage en ontwerpondersteuning om jouw werk gemakkelijker, sneller en veiliger te maken.

Compliant, flexibel en efficiënt assortiment
Iedere installatie is anders. Gelukkig begrijpt Walraven de specifieke uitdagingen die samengaan met complexe technische oplossingen en het werken op hoogte. Het assortiment Walraven isolatiebeugels voorziet in toepassingen voor zowel binnen als buiten en is compleet in lijn met de laatste EU regulaties. Door het hoge niveau van compliance heeft de installatie een langere levensduur. Bovendien biedt het assortiment van Walraven een reductie aan installatietijd en snellere installatie door de flexibele en eenvoudige productselectie en prefabricatiemogelijkheden.

Uw partner in bevestiging!
Walraven biedt een uitgebreid assortiment aan isolatiebeugels voor toepassingen in warm en koud water, verwarming, ventilatie en airconditioning. Wij bieden een compatibel, flexibel en efficiënt assortiment dat een oplossing biedt voor allerlei soorten toepassingen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket aan service; van engineering tot ondersteuning op locatie. Gebaseerd op uw individuele vereisten kunnen onze engineers u een gepast voorstel doen, inclusief belasting- en windcalculaties, AutoCAD of BIM tekeningen en een materiaallijst. Dit alles om uw werk eenvoudiger en efficiënter te maken.

Bisofix_isolatiebeugels-bouw-isoleren
Bijdrage aan duurzaamheid
De behoefte aan hoge kwaliteit isolatie is toegenomen in de laatste jaren. De reden hiervoor is tweeledig. Enerzijds realiseren steeds meer mensen de economische, energiebesparende en andere voordelen zoals geluidsreductie die goede isolatie met zich mee brengt. Anderzijds worden er op lokaal en regionaal niveau ambitieuze doelen geplaatst met betrekking tot gebouw-efficiëntie.

Bijvoorbeeld de ’20-20-20′ doelstellingen (overeengekomen door alle EU landen) met het ambitieuze doel van 20% reductie in CO2 uitstoot, 20% groei in hernieuwbare energiebronnen en 20% groei in energie efficiëntie in 2020 in heel Europa. Het behalen van deze doelstelling is voor een groot deel afhankelijk van de prestaties en efficiëntie van nieuwe en bestaande gebouwen. Het is dan ook geen verrassing dat de bouw- en constructiesector ook is uitgedaagd om de manier van bouwen en het materiaalgebruik te herzien.

Uitgebreid assortiment isolatiebeugels
Kortom, Walraven biedt een uitgebreid assortiment aan isolatiebeugels voor toepassingen in warm en koud water, verwarming, ventilatie en airconditioning. Wij bieden een compatibel, flexibel en efficiënt assortiment dat een oplossing biedt voor allerlei soorten toepassingen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket aan service; van engineering tot ondersteuning op locatie. Wij helpen u graag!

Vraag een gratis sample aan!
Geïnteresseerd? Vraag nu gratis een samplepakket aan via onze website: www.walraven.com/nl/isolatiebeugels.

Walraven_logo_isolatiebeugels-isolatie