Afbeelding

AE Solar annuleert zijn stand op Solar Solutions 2021 vanwege de pandemische redenen

installatie
“De gezondheid en veiligheid van elk lid van onze zonne-energie-industrie en ons team zijn van cruciaal belang voor ons. Na het risico en de impact van COVID-19 dagelijks nauwlettend te hebben gevolgd, zagen we dat deze ontwikkelingen het onmogelijk hebben gemaakt om onze gezonde aanwezigheid bij Solar Solutions effectief uit te voeren.
Gedreven door onze verantwoordelijkheid om de belangen van ons internationale team te waarborgen, hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze stand op Solar Solutions 2021 te annuleren. We kijken ernaar uit om u bij de volgende aankomende exposities in “covidless” omstandigheden te verwelkomen.
Blijf veilig, blijf gezond.” - Alexander Maier, oprichter van AE Solar
AE Solar, De Duitse TIER 1-fabrikant, heeft bewezen een dynamische en vooruitstrevende onderneming te zijn en positioneert zich sinds de oprichting in 2003 als een van de toonaangevende particuliere bedrijven. Als resultaat van het harde werk van het bedrijf is het gestaag gegroeid, het portfolio verbreed en zijn aanwezigheid op internationale markten versterkt, AE Solar is actief in meer dan 95 landen. Het internationale team probeert tegelijkertijd innovatieve producten en oplossingen te bieden in de zonne-industrie.
Ga voor meer informatie naar www.ae-solar.com