Oogbout kopen

45

Een oogbout wordt gebruikt om lasten mee te hijsen. De oogbout is te herkennen aan zijn vorm, dit tijdelijke hijspunt heeft namelijk een lolly-vorm. Een tijdelijk hijspunt wil zeggen dat wanneer de last eenmaal opgehangen is, de oogbout makkelijk verwijderd kan worden om bij een volgende klus in te zetten. De oogbout heeft een ooggedeelte met daaraan een schroefdraad.

Oogbouten in verschillende uitvoeringen en maten
De oogbout is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en maten. In ons uitgebreide assortiment vindt u een groot aanbod met oogbouten. De oogbouten zijn beschikbaar tegen een scherpe prijs. Alle oogbouten zijn bovendien vervaardigd van een hoogwaardig materiaal én kwaliteit en voorzien van de NEN-ENISO 3266 normering.

Oogbout van RVS
De oogbouten van RVS zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen: van M6 tot en met M24. De meest verkochte soorten uit ons assortiment zijn de oogbouten van 304 en 316 kwaliteit. Dit zijn twee verschillende soorten roestvrij staal. De 304 kwaliteit is geschikt voor huiselijk gebruik. Qua uiterlijk komt de 304 oogbout overeen met de 316, maar qua prijs is de 304 iets goedkoper. De 306 oogbout is in verhouding iets duurder, maar heeft als voordeel dat hij bestand is tegen de aantasting van zout water.

Verzinkte uitvoering van de oogbout
De oogbout wordt met name gebruikt om lasten mee te hijsen. Daarnaast zijn er tal van andere toepassingen waarbij een verbinding gelegd wordt. Zo kunnen oogbouten in een balk of het plafond geplaatst worden ter ondersteuning van het leidingwerk. Naast oogbouten van RVS, vindt u in ons assortiment ook de verzinkte uitvoering van de oogbout.

Bestel uw oogbouten online
Heeft u de ideale oogbout voor uw klus gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig op de webshop hijswinkel.nl. Wij staan garant voor een spoedige levering. Indien u vragen heeft, kunt u direct contact met onze klantenservice opnemen. Ons team helpt u graag verder en kan u voorzien van een vrijblijvend en persoonlijk advies.