Recticel Powerwall® isolatie voor buitengevels

226

Geschikt voor een scala aan gevelafwerkingen!

Ben je op zoek naar isolatieplaten om een doorlopende thermische isolatieschil te realiseren? Met een uitstekende isolatiewaarde is de Powerwall® een goede oplossing voor het doorlopend (na)isoleren van buitengevels. Powerwall® bespaart ruimte, zakt niet uit en wordt geproduceerd met het handige tand- en groefkliksysteem dat energielekken voorkomt en monteren makkelijk maakt. Bovendien zijn de plaat en de cachering vochtbestendig. Zowel in nieuwbouw als bij renovatie zorgt deze plaat voor goede thermische prestaties. 

De Powerwall® is een isolatieplaat met een kern van polyisocyanuraat (PIR). Aan beide zijden is de isolatieplaat bekleed met een licht gewafelde zuivere aluminiumfolie van ca. 50µ met raster aan beide zijde. Dat is ook makkelijk voor de verwerking. 

Ontdek Isofinish buitengevelisolatie: gevelisolatie en gevelverbetering in één
Isofinish® is een systeem voor buitengevelisolatie en combineert de Powerwall® met Borgh regelschroeven en een buitengevelbekleding naar keuze. Met de juiste gevelbeplating is een euroklasse B end use haalbaar. Isofinish® is geschikt voor nieuwbouw en renovatie, zowel in woning- als utiliteitsbouw.  

Kijk voor meer informatie op recticelinsulation.nl/powerwall