Slimme raamdecoratie voor jouw huisrenovatie!

144
raamdecoratie, huiskamer, interieur, modern

Verhuizen is duur, kost veel tijd en is erg onhandig. Daarom kiezen meer mensen voor een renovatie van hun eigen huis. Renoveren kan in allerlei vormen. Houd het klein door bijvoorbeeld je badkamer of slaapkamer te verbouwen, of pak het groots aan met de aanbouw van een serre, dakkapel of buitenkeuken!

Renovaties moderniseren je huidige huis. Ook je interieur verandert mee, en steeds vaker doen smart home apparaten zich voor na een huisrenovatie. Jouw gerenoveerde huis moet moderner, zuiniger en veiliger aanvoelen. Daarvoor kunnen jouw ramen ook wel een upgrade krijgen.

Nieuwe raamdecoratie na een renovatie
Is jouw huis toe aan een upgrade? Denk er dan eens aan om jouw raamdecoratie te vervangen. Wat is er mooier, dan dat je ook jouw raamdecoratie kunt verbinden met jouw smart home?! Dat kan namelijk met de slimme raamdecoratie van Smartblinds. Smartblinds zijn voorzien van een draadloze motor. Deze motor is erg energiezuinig, waardoor je jouw raambekleding slechts 1 à 2 keer per jaar hoeft op te laden. De motor kun je toevoegen aan jouw smart home platform. Voeg je raambekleding toe aan de app van bijvoorbeeld Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa, en je kunt direct beginnen met het toevoegen van jouw Smartblinds aan je scènes en timers in huis, waardoor je nog meer energie kunt besparen. Bedien de slimme raambekleding via je smartphone, stem of gewoon handmatig.

Voor ieder raam
Slimme raamdecoratie is er in allerlei soorten en maten. Zo heb je tegenwoordig niet alleen elektrische rolgordijnen, maar ook jaloezieën, plisségordijnen en zelf een gordijnrails die allen voorzien zijn van een slimme motor. Ben jij bijvoorbeeld bezig met de renovatie van de begane grond. Dan kun jij alle ramen voorzien van Smartblinds. Op die manier kun je met 1 druk op de knop of 1 spraakopdracht, al jouw raambekleding tegelijk bedienen. Hierdoor sta je niet meer kwartieren lang aan rolgordijnkoorden te trekken en met gordijnen te slepen, maar kun je gewoon op de bank blijven liggen.

Veiligheid
Als eigenaar van een huis, speelt er vaak een zorg op: Wat als ik er niet ben? Is mijn huis dan wel veilig voor gevaren als dieven en inbrekers? Smartblinds nemen een deel van deze zorgen weg. Doordat je Smartblinds overal en op ieder moment kunt bedienen, is jouw huis altijd in beweging. Ook als jij op je vakantieadres aan het genieten bent van de rust. De beweging in huis doet inbrekers vermoeden dat er iemand aanwezig is in huis. Hierdoor zullen ze minder snel geneigd zijn om ongewenst jouw huis te betreden. Smartblinds verhogen dus de veiligheid van jou en je huis!

Stijlvol
Zorg voor een geslaagde renovatie en rust jouw ramen uit met de stijlvolle raamdecoratie van Smartblinds. Ga voor slimme jaloezieën, plisségordijnen of rust bijvoorbeeld je slaapkamer uit met een slim rolgordijn. Er is voor iedere smaak een Smartblinds.