Troffelvloer: de meest veelzijdige keuze voor bedrijven

684

Denkt u na over een (nieuwe) bedrijfsvloer? Hoe kiest u het meest duurzame, hygiënische en best belastbare materiaal? De beste keuze is de troffelvloer. Een veelzijdige toepassing speciaal voor bedrijven, die ook wel bekend staat als een mortelvloer. De troffelvloer van Mesa Coatings bestaat uit PMMA-hars en fijn grind. De sealer daar overheen maakt het geheel vloeistofdicht, waarmee de afwerking geschikt is voor diverse (industriële) toepassingen.

Voordelen
Benieuwd naar de voordelen van een troffelvloer? De bovenlaag wordt met een gel afgesloten, waardoor er geen vuil of vloeistof in kan trekken. Bovendien heeft het materiaal een bijzonder hoge chemische en mechanische bestendigheid. Die combinatie maakt het de ideale keuze in industriële omgevingen, net als voor tal van andere organisaties.

De vloer is volledig naadloos. Het is daarmee een zowel hygiënische als strak ogende keuze, goed geschikt voor allerlei bedrijfsruimten. Ideaal in een kantoorpand en goed geschikt om in de voedingsbranche te voldoen aan de belangrijke HACCP-richtlijnen.

Bovendien profiteert u van een aantal andere voordelen:

  • Antistatisch
  • Antislip
  • UV-bestendig
  • Hittebestendig
  • Snel gelegd

De troffelvloer is al binnen 1 dag weer belastbaar, waardoor u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden. Wij voorkomen overlast, terwijl u kunt rekenen op een hoogwaardige vloercoating.

Toepassingen van de troffelvloer
Benieuwd naar toepassingen van de troffelvloer? We werken voor klanten in bijvoorbeeld de agrarische sector, zoals bij boeren en veehouders. Ze gebruiken de kunststof vloer bijvoorbeeld voor werkruimtes met machines. Op die manier kunnen ze altijd vertrouwen op een droge en hygiënische omgeving, die ze weer makkelijk kunnen reinigen.

Aan de andere kant is het een populaire keuze in bijvoorbeeld computerruimtes. Ze voorkomen dat stof zich kan ophopen, omdat er geen sprake is van naden waar het in kan trekken. De servers en racks blijven makkelijker vrij van stof, om daar op hoog niveau gebruik van te maken en volledig op te kunnen vertrouwen.

We passen de troffelvloer toe in bijvoorbeeld kantoren, winkels en showrooms. Bovendien hebben we klanten die de vloer gebruiken binnen de metaalverwerking, voedingsmiddelenindustrie, werkplaatsen en garages. Het toont de ultieme veelzijdigheid van het materiaal, zodat u daar op allerlei verschillende manieren gebruik van kunt maken.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en hoe een troffelvloer uitkomst kan bieden? Vraag het onze specialisten bij Mesa Coatings, die u graag aangeven wat de voordelen voor uw organisatie zijn.