|
| |

Bewust duurzaam isoleren met PIF isolatie

renovatie

In Weert bevindt zich de grootste Nederlandse producent van reflecterende isolatie systemen. Reflex Isolatiefolie B.V. produceert er het merk PIF isolatie. Deze isolatie wordt geleverd aan zowel de zakelijke markt als de retail. De afgelopen jaren is er op diverse manieren geïnvesteerd in de producten en organisatie om als professionele partner in te blijven spelen op de vraag uit de markt.

Complete oplossingen Door de unieke, geautomatiseerde productielijnen kan aan elk volume worden voldaan. PIF isolatie biedt complete systemen aan. Montage oplossingen voor elke ondergrond; van hout, beton, holle baksteen vloer tot bestaande isolatie. Met PIF Isofast kan een hellend dak in een keer worden geïsoleerd en afgewerkt. Hierdoor is er tot 50% minder arbeid en kosten nodig om een zolder af te werken en is het zeer geschikt voor projectmatige woningrenovatie. 

ISDE-subsidie De isolatie producten van PIF isolatie zijn voorzien van een kwaliteitsverklaring van Bureau CRG, ook wel ISSO verklaring genoemd. Voor zowel dak, vloer en gevel leveren ze producten die voldoen aan de ISDE-subsidie. Door de reflecterende werking wordt met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde behaald. Door het dunne materiaal is het monteren van PIF isolatie erg snel, makkelijk en schoon en komen er geen schadelijke stoffen vrij.

Opleiding in PIF Trainingscentrum In het eigen PIF Trainingscentrum worden opleidingen en trainingen gegeven aan isolatieprofessionals. Verwerkers krijgen er een praktijk opleiding voor het correct en efficiënt verwerken van de isolatie in zowel dak, gevel als vloer. Om zo de kwaliteit te waarborgen en het maximale rendement uit de isolatie te halen. De kennis komt voor uit het eigen kenniscentrum op het gebied van isolatie en bouwfysica. In de bedrijfs-filosofie heeft duurzaamheid continu de aandacht. Het hoofdkantoor wordt voorzien in eigen energie en hiermee wordt zuinig mee omgegaan. Afvalstoffen worden geminimaliseerd gerecycled. Volledig volgens de missie: PIF isolatie, bewust duurzaam.

Meer informatie

PIF isolatie • Franklinstraat 3, 6003 DK WEERT

T 085 - 029 09 09   E info@pifisolatie.nl   W www.pifisolatie.nl

|